Contactati-ne: (+40) 753 12 00 12

Calea Craioveni, Bl. 27, ap.4 Vedeti locatia

8 dinti o sigura vizita

          Da, Se Poate ! 8 Dinti Tratati Intr-o Singura Sedinta la Stomatolog !!!

            Multi pacienti care vin zilnic la stomatolog sunt nemultumiti de numarul de vizite necesare cand este vorba de mai multi dinti ce trebuie tratati. Unii pacienti vor spune “Ma deranjeaza ca nu pot sa rezolv toate problemele odata, mai am si alte treburi pe care trebuie sa le rezolv, timpul nu imi permite sa vin zilnic la clinica dumneavoastra”.
Este de inteles, mai ales in ziua de azi, in care toata lumea cauta sa-si eficientizeze timpul, ca sunt foarte ocupati si au probleme sa respecte programarile la dentist, mai ales daca vorbim de 5, 10 sau chiar 20 de vizite uneori.
Exista si o serie de pacienti care prefera sa termine tratamentul intr-un numar cat mai mic de vizite si din cauza anxietatii legate de vizita la stomatolog.
Oricare ar fi cauza, noi, la Dent GAN Clinic, avem dotarile si pregatirea adecvate prin care putem limita considerabil numarul de vizite necesare, astfel incat dumneavoastra sa nu fiti nevoiti sa va deplasati doar pentru tratamentul unui singur dinte intr-o singura sedinta, asa cum se intampla in majoritatea cazurilor.
Ca sa intelegeti mai bine numarul de vizite necesar pentru un tratament dentar, trebuie sa stiti putin despre diferentele dintre procedurile dentare. De exemplu pentru o obturatie sau pentru o extractie este necesara o singura vizita, iar stomatologul, in general, trateaza numai un dinte intr-o sedinta. Un tratament de canal (scos de nerv) se intinde de regula pe doua sau chiar trei sedinte, in functie de gravitatea afectiunii. O coroana de ceramica care imbraca un dinte sau mai multi poate necesita intre 3 si 5 sedinte. Deci, daca aveti nevoie de unul sau mai multe tratamente de acest gen, va puteti calcula singur cam cate vizite la stomatolog va sunt necesare.
Din fericire, aici, la Dent GAN Clinic, pacientilor care nu pot sau nu vor sa vina de mai multe ori, putem sa le tratam, daca nu toate, macar o mare parte dintre problemele lor dentare in 1-3 sedinte. Totusi, pentru aceasta trebuie doar sa fiti dispusi ca o vizita la noi sa dureze si pana la 2-3 ore in functie de dificultatea tratamentului pe care urmeaza sa il efectuam. Dar nu va faceti griji, tratamentul are loc cu pauze de odihna si relaxare, cu anestezie locala si cu medicatie corespunzatoare post tratament care sa limiteze orice discomfort creat. In timpul pauzelor puteti privi filme sau emisiuni TV  beneficiind de atenta supraveghere a personalului clinicii noastre.  

            In mod normal, omul are 32 de dinti (16 pe arcada superioara si 16 pe arcada inferioara), acestia fiind impartiti in 4 hemiarcade (dreapta sus, stanga sus, stanga jos si dreapta jos), fiecare hemiarcada continand cate 8 dinti. Astfel beneficiind de ultimele tehnologii si produse stomatologice existente pe piata, in Clinica noastra putem trata, in functie de gravitatea problemei existente, maxim 8 dinti (situati pe aceleasi hemiarcade) in timpul unei singure sedinte!
Pentru a va convinge ca cele spuse de noi sunt reale, nu va ramane decat sa va faceti o programare pentru o consultatie gratuita, la sediul Dent GAN Clinic, unde va vor fi explicate pe indelete toate detaliile acestei proceduri !!!

(+40) 753 12 00 12                    (+40) 348 45 55 52


...sau completati formularul de programari:

completati