Contactati-ne: (+40) 753 12 00 12

Calea Craioveni, Bl. 27, ap.4 Vedeti locatia

Filozofia Noastra

Stimate doamne,/Stimati domni,

Inteleg ca a alege un medic stomatolog nou poate fi o provocare, care va face sa va simtiti oarecum nesiguri la inceput. Lasati-ma sa va urez bun venit in clinica noastra si sa va impartasesc cate ceva legat de ceea ce facem pentru pacientii nostri.
Scopul nostru este mai intai sa ajutam pacientii sa scape de durerile chinuitoare de dinti, urmand apoi sa ii tratam in asa fel incat zambetul lor sa straluceasca, cavitatea orala sa fie perfect sanatoasa si astfel sa le imbunatatim calitatea vietii. 

Cu alte cuvinte, va putem ajuta sa fiti sau sa deveniti atat de sanatosi pe cat alegeti. In loc sa va spunem cat de sanatosi ar trebui sa fiti, o sa va ajutam sa intelegeti optiunile legate de sanatatea dumneavoastra orala si apoi puteti lua o decizie informata.

Sunt cinci nivele la care oamenii pot alege sa fie vazuti in practica clinicii noastre:

Nivelul 1 – Tratamentul de Urgenta: Oameni cu probleme urgente, cum ar fi: durerea, umflatura, sangerarea care trebuiesc tratati imediat. Ne ocupam de urgente cat de repede posibil, de obicei intre programari;

Nivelul 2 – Tratamentul de Remediere: Oamenii care aleg acest nivel de ingrijire, doresc tratament numai atunci cand se rupe ceva, sau devine inconfortabil. In consecinta, ei vor, de obicei, sa se dea atentie limitat doar acelei singure probleme si doresc s-o resolve imediat cu un efort si un cost cat mai scazute posibil, neinteresandu-i restul problemelor lor dentare.  

Nivelul 3 – Ingrijire Proprie: Pacientii care aleg acest nivel de ingrijire doresc o examinare cuprinzatoare si iau parte activa la tratarea si prevenirea a problemelor lor dentare prezente si viitoare. Doar ca acesti pacienti aleg de regula solutia de a repara, care este o solutie pe termen scurt. Ei nu dau atentie controalelor periodice necesare din 6 in 6 luni si vin apoi la clinica doar cand au o alta problema dentara.

Nivelul 4 – Serviciul Stomatologic Complet: Pacientii de la acest nivel seamana cu cei descrisi la Nivelul 3. Ei aleg o examinare completa. Ei se decid si asupra unui Plan de Tratament Complet care sa curprinda pasii necesari pentru un tratament pe termen lung necesar pastrarii sanatatii lor orale. Acesti pacienti sunt foarte preocupati de tratarea cauzei bolii dentare, nu doar a simptomului. Acesti pacienti doresc ca tot tratamentul dentar efectuat sa fie cat mai durabil cu putinta, dar "uita" totusi sa se prezinte la controlul periodic din 6 in 6 luni.

Nivelul 5 – “Trebuie Sa Arat Cat Mai Bine Posibil”: Pacientii din acest grup apartin de fapt Nivelului 4 cand vine vorba de sanatate. In ciuda acestui fapt,  ei doresc ca, tot timpul, sa arate cat mai bine. Ei stiu ca zambetul lor este unul din primele caracteristici observate la ei de cei din jur si, in consecinta, doresc sa lase o prima impresie excelenta.  Din fericire pentru ei, acestia sunt primii care sa se prezinte la controalele periodice din 6 in 6 luni.

Speram ca descrierea acestor Nivele are sens pentru dumneavoastra. Destul de des pacientii incep cu un nivel si progreseaza la altul in timp. Sunt aici, impreuna cu echipa mea pentru a va ajuta sa descoperiti si decideti la ce Nivel va simtiti cel mai confortabil.
Va multumim pentru oportunitatea de a va fii utili si de a va oferi cel mai bun tratament stomatologic potrivit pentru dumneavoastra si pentru nevoile dumneavoastra.
Cu Ajutorul Nostru SCAPATI DURERE SI APOI ZAMBITI !!!

Dr. Guta Andrei-Nicolae
Medic Specialist Stomatologie Generala
Master in Restaurari Protetice cu Sprijin Implantar

Manager-Coordonator al Dent GAN Clinic
(+40) 753 12 00 12                    (+40) 348 45 55 52


...sau completati formularul de programari:

completati