Contactati-ne: (+40) 753 12 00 12

Calea Craioveni, Bl. 27, ap.4 Vedeti locatia

Aparatul Invizibil

          Vreti ca dintii dumneavoastra sa fie drepti si zambetul perfect? Incognito este solutia !

            Nu-i asa ca mereu v-ati dorit un zambet impecabil ? Acum oricine poate avea un zambet perfect intr-o perioada scurta de timp datorita evolutiei medicinei dentare. Purtand aparatul dentar invizibil  incognito cei din jur vor observa doar rezultatul: dantura dv.stralucitoare, o imagine imbunatatita si bineinteles, un plus de incredere in sine.

Iata unele dintre avantajele aparatului dentar invizibil incognito:
- este invizibil din exterior - acest aparat poarta numele principalei sale caracteristici, adica faptul ca este invizibil. Fiind montat pe fata interioara a dintilor, incognito este imposibil de observat de catre cei din jur. Astfel, nimeni nu va sti secretul zambetului dumneavoastra impecabil.
- este usor de purtat - un motiv pentru care acest aparat dentar invizibil incognito este atat de solicitat in SUA este faptul ca prezinta un discomfort minim. Datorita structurii sale si a modului in care este montat, incognito impiedica aparitia defectelor de vorbire si a senzatiei neplacute provocate de clasicele aparate dentare.
- este 100% personalizat - cu ajutorul tehnologiei moderne, aparatul dentar invizibil incognito este personalizat in totalitate si este mai precis. Astfel, pacientul are siguranta ca va obtine rezultatul dorit, indiferent de gravitatea problemei sale.
- tratamentul este mai scurt - un alt avantaj major al aparatului dentar invizibil incognito este faptul ca tratamentul dureaza mult mai putin in comparatie cu tratamentul pentru clasicele aparate dentare. Actiunea exacta si materialul din care este realizat duc la obtinerea mai rapida a rezultatului dorit si implicit, la mai putine vizite in cabinetul stomatologic.
- rezultatele sunt imediate - in cazul aparatelor dentare clasice, procesul de indreptare a dintilor este mult mai lent, fapt ce determina aparitia unor rezultate vizibile in primele luni, in timp ce  cu ajutorul aparatului dentar invizibil incognito, efectele sunt imediate;
- fiind confectionat din aur de inalta puritate, incognito elimina complet riscul apariţiei alergiilor si reduce probabilitatea apariţiei cariilor.
.
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a purta un aparat dentar invizibil incognito?
- Consultatia si analizarea chipului in general: linia fetei, dantura, zambetul;
- Prezentare demonstrativa inainte si dupa tratament;
- Aparatul dentar invizibil incognito este produs in laboratoare din Germania in aproximativ 6 saptamani;
- Aplicarea aparatului si monitorizarea evolutiei tratamentului, controale la 6 saptamani.
Pentru o imbunatatire vizibila a aspectului danturii, adultii apeleaza la o procedura ce are efecte spectaculoase: fatetele dentare. Acestea pot schimba radical infatisarea zambetului, aducand un plus de incredere pacientului. Exista, insa, cazuri in care problemele de estetica dentara nu pot fi rezolvate cu ajutorul fatetelor dentare. In astfel de cazuri, se recomanda purtarea unui aparat dentar invizibil incognito .

(+40) 753 12 00 12                    (+40) 348 45 55 52


...sau completati formularul de programari:

completati